Nederlands English 

Dompelpomp met vermaler

Een dompelpomp wordt altijd onderaan (dus bijvoorbeeld op de bodem van een put) geplaatst. Op die manier wordt de te verpompen vloeistof omhoog gepompt tot de gewenste hoogte. Deze gewenste hoogte moet uiteraard wel binnen de capaciteiten van de pomp en de aangesloten persleiding vallen. Tijdens het pompen staat de pomp ondergedompeld in de vloeistof. De vloeistof dient op deze manier ook als koeling voor de motor. Wanneer de vloeistof zeer zwaar vervuild is, kiezen wij voor een dompelpomp met vermaler. In dit artikel geven wij meer informatie over de werking en het gebruik van dit type dompelpomp. 


Specifieke toepassingen

De dompelpompen met vermalers die wij aanbieden zijn, afhankelijk van de toepassing, onderverdeeld in verschillende series. Elke serie vermalers heeft unieke eigenschappen om op die manier ingezet te worden voor specifieke toepassingen. We maken onderscheid tussen de T-, P- en J-serie. Hierbij worden pompen van de T-serie doorgaans gebruikt voor persriolering toepassingen, P-serie pompen voor mest van boerderij stallen en de J-serie voor grote debieten waarbij de vaste delen vermalen dienen te worden. Waarom kiezen voor een dompelpomp met vermaler?


Technische specificaties


Dompelpomp met vermaler nodig?

Voor industriële klussen waarbij u een dompelpomp met vermaler nodig hebt, bent u bij IB-Pompen aan het juiste adres! Door ons kleine maar enthousiaste team bestaande uit ware vakspecialisten staan wij altijd voor u klaar om gedegen advies, selectie, levering en onderhoud van pompen te leveren. Neem daarom gerust eens contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend!


Vraag vrijblijvend advies aan