Nederlands English 

Missie, visie en ethische code


Ethisch handvestMissie


Wij adviseren, engineeren, importeren en leveren professionele (industriële) centrifugaal- en verdringerpompen sinds 1994 en kiezen er bewust voor om dit op ethische, transparante, en rechtvaardige wijze uit te voeren met de nadruk op de pomptechniek. We onderscheiden ons door onze uitgebreide ervaring en vakkennis, maar vooral ook door onze reactiesnelheid en open en eerlijke manier van communicatie. Ons kleine team van professionals is in staat om snel en flexibel op klantenvragen te reageren.Visie


We willen graag "essentieel" worden en blijven voor onze klanten. Zij zijn voortdurend het middelpunt van onze aandacht. Door aandachtig te luisteren naar de behoeften, product selectie en/of service kwaliteit hierop toe te spitsen en vervolgens snel op te reageren en communiceren, garanderen ons het referentiepunt te blijven voor onze klanten. Door snel, doortastend en volledig op de wensen van onze klanten in te springen willen wij onze marktpositie met onze innovatieve producten en diensten vergroten en de bekendheid van zowel IB-Pompen als van de merken welke wij vertegenwoordigen laten groeien.


ONZE KERNWAARDEN


Stopwatch

Klantgericht

Klanten zijn onze constante focus. Het belangrijkste punt is om met hen de relatie op te bouwen door te luisteren, samenwerking, professionaliteit en beschikbaarheid en dit om te zetten in uitstekende producten en diensten van hoge kwaliteit. Ons doel is om onze klant positief te verrassen, altijd competatief te zijn en een voorbeeld te zijn voor collega bedrijven.


Ketting

We waarderen de mensen die voor- en met ons werken, zij zorgen voor het bedrijf

Onze collega's (intern en extern) zijn belangrijke schakels in de keten, bij wie we een gevoel van verbondenheid willen geven, zodat een ieder zijn werkplek als zijn "eigen" plek ervaart. Het delen van bedrijfssucces betekent zich identificeren met de bedrijfsbehoeften, wat leidt tot het overnemen van dezelfde passie en drive van degene die zaken doet. Teamwork en wederzijds vertrouwen zijn de fundamenten waarop het succes van ons bedrijf is gebaseerd en leidt tot tevredenheid van de mensen die voor en met ons werken.


Wegdek

Verandering zien als een kans

De neiging om te veranderen door nieuwe ideeën en oplossingen moet hand in hand gaan met waardevolle projecten, om zowel groei als behoud van bedrijfsactiva mogelijk te maken.


Duurzaamheid

We besteden aandacht aan het milieu en de duurzame ontwikkeling van het bedrijf

Ons doel is om verantwoord te werken en te bewijzen dat het succes van ons bedrijf gecombineerd kan worden met duurzaamheid en zorg voor het milieu, zowel binnen als buiten het bedrijf. We willen het welzijn van de mensen die met en voor ons bedrijf werken garanderen, met aandacht voor de impact op het milieu.