Nederlands English 

Cantilever pompen

Onze Cantilever pompen worden bij uitstek gebruikt bij de meest zware pomptoepassingen. De eventuele asafdichting, (glij)lagers of koppeling van deze pomp bevinden zich buiten het medium waardoor de constructie een aantal unieke voordelen biedt. Dankzij deze samenstelling kunnen er abrasieve vloeistoffen, vloeistoffen met grote vaste delen en vezels en vloeistoffen van zeer hoge temperatuur zonder problemen verpompt kunnen worden. Hierdoor kan er een zeer hoge bedrijfszekerheid gegarandeert worden in situaties waarbij bijvoorbeeld het medium kristalliseert, er veel schuim of lucht in de vloerstof  zit, het medium zeer heet is of omdat niveauregeling erg lastig is.


De voordelen van een Cantilever pomp

Het gebruik van een Cantilever pomp brengt door zijn unieke constructie een aantal voordelen met zich mee. Het werkingsprincipe

Om een duidelijk beeld te schetsen of deze insteekpomp van Salvatore Robuschi geschikt is voor uw toepassing, hebben wij een handige video waarin het werkingsprincipe van de pomp verduidelijkt wordt. Ontdek in minder dan 3 minuten of onze Cantileverpomp past bij uw toepassing!Pompadvies op maat nodig?

IB-pompen is al jarenlang de expert op het gebied van pompen en heeft een uniek samenwerkingsverband met Salvatore Robuschi. Wij weten als geen ander welke pomp geschikt is voor uw situatie en geven daarom graag een advies op maat. Bent u op zoek naar een advies op maat? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!