Nederlands English 

Dompelpomp zwaar

Bij IB Pompen leveren wij onder andere dompelpompen van hoogwaardige kwaliteit die voorzien zijn van de laatste technieken op het gebied van pompen. Een dompelpomp kan ingezet worden om zowel licht-, als zwaar vervuild water te verpompen. Hierbij staat de pomp volledig of gedeeltelijk ondergedompeld in de te verpompen vloeistof. Doordat de dompelpompen ingezet kunnen worden voor veel uiteenlopende klussen, is het aanbod van dit type pomp erg groot. Vandaar dat wij hieronder enkele belangrijke aspecten bespreken waarmee u rekening dient te houden bij het kiezen van de juiste dompelpomp!


Waar rekening mee houden met een dompelpomp zwaar? 

Punten waar u rekening mee dient te houden zijn:


Dompelpompen

DompelpompenToepassingen dompelpomp

De dompelpomp is bij veel klussen in te zetten. Uit onze ervaring zien wij dompelpompen met name veel terugkomen bij riool- of bouwklussen. Dit komt doordat veel dompelpompen verstoppingsvrij zijn. 


Concluderend

Een dompelpomp kan ingezet worden bij veel klussen. Doordat er echter veel verschillende typen dompelpompen zijn, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor uw project(en). Vandaar dat wij altijd aanraden om eerst vrijblijvend contact met ons op te nemen, voordat u overgaat op een aankoop. Op deze manier kunnen onze pomp experts u voorzien van passend advies!

Neem contact op